Nu börjar en spännande föreläsning med Veronica


Nu väntar en spännande FM här i gbg


inte det lättaste huvudet kokar av allt man ska komma ihåg :-D lina kämpar på :-D

dagens Kvällsaktivitet på sats med dans mkt spännande o göra sånt man aldrig har provat innan :-D lina tror jag har testat det innan mkt duktigare haha

föreläsning med ung cancer med Jenny



Nu startar konferensen i Göteborg jag och Lina är på plats för en spännande helg med mkt trevligt folk :-D





///// Annika


Till och börja med måste jag be om ursäkt för dålig uppdatering. Tydligen har jag haft mer för mig än vad jag trodde jag skulle ha den här veckan. 
 
Har ni alla haft en bra sommar? Min sommar har gått i 100 hela tiden, mycket jobb och inte mycket vila. Jag har under sommaren haft åtminstone 2 jobb hela tiden så det har inte funnits tid så mycket annat. Jag började sommaren med att jobba på Vikingstads egna utomhusbad, Valkebobadet. Mysigt är det och fint hade det blivit efter renoveringar.
 
Under sommaren har jag även fått förmånen att jobba på Hööks Hästsport i Linköping vilket har varit jätteroligt! Jag har lärt mig massor och det har varit så roligt att få kontakt hästmänniskor och få sälja hästprylar! 
 
Nu har jag istället börjat arbeta på stans bästa café, Chocolat. Jättemysigt och familjärt med jättegod mat, fika, choklad och kaffe (om man tycker om det). Kom gärna förbi om ni har tid och lust! 
 
Jag har alltså inte haft mycket tid till annat än jobb men lyckades iaf få en och en halv veckas semester och då prickade jag in lite resor. Åkte till en kompis på Malta under midsommar (4 dagar) och sedan Rhodos 1 vecka i slutet av sommaren. Skönt med lite ledighet även om jag hade önskat att det vore mer.. 
 
Hästlös har jag varit under sommaren och vilken abstinens jag har haft! Jag har väl fått utforska vad vanliga människor utan häst har för sig men måste säga att det är inget jag föredrar. Häst är bäst i alla lägen! 
 
Som ni har märkt har vi i DUS haft uppehåll under sommaren så ingen ungdomsverksamhet för min del. Men nu vill jag veta vad ni har haft för er! Har ni haft några aktiviteter under sommaren? Berätta gärna om er sommar och vad era planer är nu! Både när det gäller era US och ert hästliv! Kommentera en massa!!! 
 
Hörs! //Johanna
min sommar har bestått av många vändor till veterinären då mina stora häst gick omkull i somras och då visade sig att han hade lösa benbitar i bak knät. Då vart det remiss till Strömsholm på operation sista Juni, sedan dess har det vart en lång rehabilitering. Igår åkte vi tillbaka på återbesök då jag inte tyckte han.gick riktigt rent. Men veterinären tyckte det såg bra ut och att vi nu äntligen kunde sitta upp och börja skritta :-D
Idag var första ridpasset och Baccardi går riktigt fint visar ingen hälta :-D tänk vad underbart det finns hopp :-D


Lina och Baccardi efter första skritturen sedan maj :-D
jag hoppas att era hästar hålla sig friska o glada :-D

////// Annika




Nu är det hög tid att anmäla sig till Vinterns Horse Show :) som går av i Sthlm på Friends Arena :)
 
 
Kommer även fler aktiviteter i November så håll utskick på Hemsidan och Facebook :)