Hallå i tomtestugan! Hoppas ni alla har ett bra jullov! Det har i alla fall jag! Jag har haft en supermysig jul med familj, vänner och självklart - hästar!

Julafton började som vanligt på bästa sätt i stallet! Vi har som tradition i Rappestad att alla som har häst träffas på morgonen och hjälper till med fordring, mockning och utsläpp av alla hästar innan vi tillsammans äter julaftonsfrukosten. Jättemysigt! Har ni också några sådana traditioner i ert stall på jul? Skulle vara kul att veta!

Annars hoppas jag att ni har fått många fina julklappar, både vardags- och hästgrejer! Om inte kan jag tipsa om att ta er ut på mellandagsrean och fynda! Det lyckades jag med för några dagar sedan. Jag åkte till Sharpman och lyckades spontanköpa en hel del! Kanske inte så bra för plånboken men ibland ska man väl ändå få unna sig lite nytt!

Annars har mitt jullov bestått ganska mycket av att hänga i stallet, precis som det ska vara enligt mig! Imorgon börjar jag jobba lite smått igen innan vi tar nyårsledigt!

God jul, god fortsättning, gott slut och ett gott nytt år får jag önska er alla! Hoppas ni har haft ett bra 2013 så hörs vi nästa år igen!
Hej på er! Nu är julen nästan över och jag är super nöjd över mina julklappar! Är ni? Jag har fått allt från pengar till kläder. Vad har ni fått? 
Nu är det inte många timmar kvar förrän det är julafton! Hur spenderar ni eran 23e december! Jag sitter bänkad framför tvn och uppesittarkvällen på Bingolotto! Det är en tradition hemma hos oss! :) super mysigt! Just nu ikväll blir det pizza också så vi kan njuta av all julmat imorgon! :) 

Vad gör ni på julafton? Är ni i stallet? Själv åker jag till stallet så att jag är där senast kl 8:30 imorgon för det vankas julhelg och skinksmörgås! Det är visst en tradition i stallet att varje jul samlas alla som står i stallet och äter gröt och smörgås. Super mysigt om ni frågar mig! :) hur gör ni? Har ni pyntat stallet? Jag lägger in lite extra halm i mazeratis Box så han har lite att gotta sig i :)