Har nu precis avslutat hoppträningen för Tord. I det stora hela nöjd då träningen bjöd på en del svårigheter som testade mig som ryttare. Vi löste det bra och Lene hoppade väl. Men är man som jag, pedant, så är det alltid saker som ska jobbas med. Nu ska jag till Alvastra och möta upp hovslagaren, lille Stiffe ska få fina fötter, sen ska han ridas. Hämta mina barn kl 14. En häst sparar jag till ikväll. Ha en bra dag!!!
Det är faktiskt så det är denna vecka. I DUS östergötland finns två Johanna, denna vecka är det Johanna Glänås ni ska få lära känna lite bättre. Mitt liv handlar om hästar, hästar och hästar...men även en del annat. Jag vill även veta vem ni läsare är så det är bara att kommentera så mycket ni vill!!
Välkomna att hänga med!
Nu är träffen full gång :-D med massa idéer till olika aktiviteter ;-)






snart dags för fika och sen blir det att planera en aktivitet ihop :-D

Idag var det final i vi i stallet på Åtvidabergsridklubb. Vi i stallet är en kunskapstävling för de yngre ungdomarna och iår var ämnet Sitt Upp. Alla 13 lag var jätte duktiga och poängen var jämna mellan lagen! :) Efter själva tävlingen så visade åtvidabergstjejorna oss runt på deras anläggning. :) sen var det dags att leka lekar, det var en femkamp som bestod av att man skulle sätta ihop ett träns, känna på saker utan att se vad det var och lite annat smått och gott! Vi i DUS hoppas att ni som var med tyckte att det var roligt! :) nu laddar vi inför nästa helg när det är ungdomsträff på Norrköpings horse show! :)

Väl mött!

// DUS

Lördagen började med registrering och lunch. Sen vidare till att börja presentera alla och placera ut alla på den fina Sverige kartan vart en bra spridning på alla:) 
Sen vart det uppdelning i tre olika grupper för att disskutera tre olika motioner som har inkommit till Svenska ridsportsförbundet som ska tas upp på deras stämma. Det handlade om förslaget att centralisera distriktens thänstemannaorganisation och nya distirktsstadgar samt inkluderad arbetsordning för distriksungdomssektionen och fördelning av intäkter för tävlingslicenser. 
Vart riktigt trevliga disskussioner :) 
Sen på em var det femkamp ute vid strömsholms slott mkt trevligt :) 
På kvällen vart det en gala middag med mingel och mycket trevliga samtal :) 
Söndagen bestod av rundvandring på strömsholm och sen så började riksungdomsmötet. 
                               
Här ser vi de som avgår från CUS i år. 
Här ser vi den nya CUS styrelsen som ska tas sig an den trevliga uppgiften :) 
se vidare info på 
http://www3.ridsport.se/Ungdom/NyheterUngdom/2013/04-06/Nyanamnlederungaridsportare/
////// Annika 


nu börjar helgen gå mot sitt slut mycket nya erfarenheter och nya kontakter :-D snart börjar det riksungdomsmötet. sen är det hemgång. kommer mer uppdatering om vad för roliga saker vi har gjort här på Strömsholm under helgen :-D

/ Annika